Connect@breakfast

Een lekker ontbijt met gelijkgestemde ondernemers

‘Leen, zo als solo-ondernemer... Ben je nooit eenzaam?’. Die vraag krijg ik regelmatig en raakte me eigenlijk wel, want eerlijk gezegd heb ik dat gevoel vaak gehad. Je mist bijvoorbeeld momentjes om te sparren met iemand die begrijpt wat je doormaakt. Daarom heb ik de afgelopen jaren contact gezocht met andere inspirerende ondernemers en ben ik erachter gekomen hoe fijn en waardevol dat is. Een kopje koffie kan een wereld van verschil maken! Daarom: Connect @ breakfast. Wat is het en waarom is het interessant voor jou als ondernemer? Dat ontdek je in deze blog! 

De kracht van verbinding

Als we één ding hebben geleerd van deze C-periode dan is het wel dat we nood hebben aan verbondenheid. Niet alleen via digitale calls, maar juist door elkaar te zien en te spreken. Terug offline connecteren! Voor mij betekent dit: elkaar kracht geven, elkaar iets gunnen, elkaar versterken en open-minded zijn. Een groep gelijkgestemde ondernemers kan er juist voor zorgen dat je groeit, ook als persoon. Want eerlijk… hoe fijn is het om je business doelen te bereiken omdat je voelt dat je in de juiste energie zit? En hoe fijn is het om te weten dat je er niet alleen voor staat? We kunnen allemaal wel een extra shot motivatie gebruiken op z’n tijd! 

Ondernemers uit de regio

Zo’n shot motivatie kun je vinden bij een netwerkevent. Maar vind jij de meeste ook zo stijfjes? Ik kreeg vaak het gevoel dat het niet de plek was waar ik gelijkgestemden ging ontmoeten. Dit spoorde mij aan om te kijken naar mijn eigen regio. Er zijn genoeg ambitieuze ondernemers die er namelijk plezier uithalen om elkaar te versterken op een laagdrempelige manier. Daarom na ‘Join In”, nu ‘Connect@breakfast’. Wat houdt het in? We ontmoeten elkaar in een gezellige setting en netwerken in kleine groepjes onder het genot van een heerlijk ontbijt. Wie zegt dat netwerken niet leuk kan zijn?! :-D

Be there or be square

Lijkt het je gezellig om like-minded ondernemers te ontmoeten in een gemoedelijke setting? Super tof! Kom op donderdag 28 oktober naar de eerste ‘Connect @ breakfast’ editie. Om 09.30u kun je aansluiten bij een heerlijk ontbijt in yogastudio de Rollende Panda in Beerse*.

* Het ontbijt is gluten- en lactosevrij.

Vorige
Vorige

Bloggen om hoger in Google te komen

Volgende
Volgende

Spannend! Voor het eerst een fotoshoot, wat nu?