Content Creators Club: Studio Content en GRID slaan de handen in elkaar

Een gepaste visual voor je boodschap vinden, het is niet altijd evident. Zelf foto’s maken neemt extra tijd in beslag en bij stockfoto’s op internet kan je jezelf de vraag stellen: “Is deze afbeelding wel origineel genoeg?”. Voor die struikelblok hebben wij, Studio Content en GRID, een oplossing bedacht. We nemen je in deze blog mee in onze plannen om jou als solo-ondernemer op creatief vlak te ondersteunen. 

CREATIEVE OPLOSSING VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS  

Marijke van GRID en ik slaan de handen in elkaar om workshops te organiseren voor solo-ondernemers. Workshops waarin we samen creatief aan de slag gaan om dé juiste social media posts voor jou klaar te stomen. 

Iedere maand komen we met maximum acht gedreven solo-ondernemers bij elkaar om samen aan hun social media content te werken. We delen tips en tricks over Canva en over hoe je in de toekomst betere foto’s kan maken. Daarnaast stap je de deur uit met kant-en-klare social media posts én een smartphone vol foto’s die je later kan gebruiken. 

Tijdens onze content creators club-dagen ligt de focus op jou als solo-ondernemer. Wij werken in functie van jouw wensen en doelen. Stel vragen, brainstorm (in groep) of probeer gewoon uit. Alles kan! En om dat allemaal mogelijk te maken, voorzien wij leuke settings, accessoires én een heerlijke lunch. 

Klinkt dat als muziek in de oren? Schrijf je dan in voor een van onze Content Creators Club workshop op www.contentcreatorsclub.be/workshops. Marijke en ik kijken er alvast enorm naar uit om jou te helpen 🙌🏻

CONCRETE CONTENT VOOR JOUW VISUELE COMMUNICATIE 

Er is nog meer! Iedere maand vuren we nieuwe foto’s en templates op je af. Denk maar aan templates in Canva - voor je Instagram posts en stories bijvoorbeeld-, mockups die je zelf kan personaliseren en unieke foto’s. Heel wat materiaal dat je meteen kan inzetten voor je social media. 

Een belangrijk detail: we waken steeds over de originaliteit. Slechts 10 solo-ondernemers ontvangen de foto’s en templates van die maand. De nieuwe lading foto’s en templates zal dus niet meteen overal te zien zijn. 

Inschrijven kan per maand of per 6 of 12 maanden. Wie zich voor meer maanden tegelijkertijd inschrijft, profiteert van een flinke korting. Dubbel feest! 

Vind je het vaak lastig om de juiste visuals te creëren? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse drop op www.contentcreatorsclub.be/fotos-en-templates


Gedaan met standaard foto’s en visuals! 👊

Vorige
Vorige

Zo maak je een IG Reel met foto’s!

Volgende
Volgende

Bloggen om hoger in Google te komen